Cautare

15554 de rezultate pentru "rica raducanu isi repara ceasul la ceasornicar catalin vardianu" (8.44 secunde)
"Impunerea CAS pe drepturile de autor, in dispretul Constitutiei Romaniei si a unor legi nationale si internationale care apara proprietatea intelectuala, ne obliga pe noi, semnatarii acestei scrisori de protest, creatori si detinatori de drepturi de autor, sa protestam cu fermitate si sa cerem Guvernului Romaniei ori Curtii Constitutionale sa corijeze o decizie neconstitutionala si care ii va face pe cei mai multi dintre detinatorii de drepturi de autor sa traiasca la limita de jos a subzistente", se arata in scrisoarea de protest, potrivit NewsIn.
Recent, la Hotel Alexander din Bucuresti, a avut loc o aniversare extraordinara: ... Tango, revista femeilor care stiu sa se miste, si-a cucerit publicul de la prima editie, mai 2005, aceea care a avut-o pe Andreea Marin pe coperta, inconjurata de barbati goi, asezati la picioarele ei.
Maria Raducanu (voce), Pedro Negrescu (contrabass) si Sorin Terinte (pian). ... Pentru toti cei care stiu ca intr-o tara normala la cap si la suflet conteaza, in primul rand, spiritul si audienta de calitate.
La Editura EIKON a aparut cartea Vocile jazz-ului romanesc de Doru Ionescu, cu un cuvant inainte de Florian Mosu Lungu si Mircea Tiberian.
Andra Gavril si Marius Constantinescu au pregatit o editie speciala pentru data de 24 iunie, de la ora 19.00, de Ziua Internationala a Iei.
Carmen Voinea Raducanu a postat un text emotionant pe pagina sa de Facebook despre pilotul ADRIAN IOVAN, care a murit in tragicul accident aviatic. ... Ne-a fost recomandat ca fiind un pilot exceptional, aveam nevoie de un aviator la emisiunea Familia de 5 stele.
Peste doua zile, mai precis in ziua de joi, 20 februarie 2014, sarbatorim 158 de ani de la abolirea totala a sclaviei romilor in teritoriul actualei Romanii, printr-un act normativ promulgat de Barbu Stirbei, domnitorul Tarii Romanesti, in 1856, in ultimul sau an de domnie.
A intrat in nori si a iesit din ei la vreo 6.500 de metri, avand Salonta in dreapta sa, in fata Aradul, iar mai departe Timisoara.
Iubitorii de folk, versuri destepte si buna dispozitie au fost prezenti la The Brick Beyond Lounge & Cuisine pentru o experienta de neuitat.
Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta.
Tragerea la sorti a grupelor CM 2014 a avut loc la Costa do Sauipe, in Brazilia. ... Uruguay, Costa Rica, Anglia, Italia - GRUPA E:
BRAZILIA (locul 1 Grupa A) — CHILE (locul 2 Grupa B), la Belo Horizonte (meciul 49) - 23,00: COLUMBIA (locul 1 Grupa C) — URUGUAY (locul 2 Grupa D), la Rio de Janeiro (meciul 50) Duminica 29 iunie:
Fara indoiala ca Franta si Germania sunt favorite certe la calificare, dar echipele africane au etalat un fobal bun pana acum avand in compenenta lor jucatori tehnici si bine cotati pe plan mondial. ... Rezultatele meciurilor de duminica • Costa Rica - Grecia:
Prima semifinala a acestei editii a Campionatului Mondial de Fotbal, al carui turneu se desfasoara in Brazilia, va fi BRAZILIA - GERMANIA, care se va juca la Belo Horizonte, marti - 8 iulie, la 23.00 (ora Romaniei). ... la Rio de Janeiro, pe celebrul "Maracana"):
„Piratii si falsificatorii nu fura doar idei, ci si locuri de munca si ameninta din ce în ce mai mult sanatatea si siguranta noastra“, a mentionat saptamâna trecuta reprezentantul pentru comert al SUA, Susan Schwab, într-un comunicat privind raportul anual al US Trade Representative cu statele care au cea mai proasta reputatie în respectarea drepturilor de proprietate intelectuala.  Pe lista statelor sub supraveghere Oficialii americani din sectoarele muzical, al productiilor cinematografice, al programelor de software si editurilor estimeaza ca firmele americane au pierdut doar anul trecut cel putin 30-35 de miliarde de dolari la nivel mondial din cauza pirateriei.
La usa sta un urs polar care mormaie ger.Te sfatuiesc, bunul meu amic, sa sezi inca la adapost. Daca esti la tara si te trag de maneca treburile in curte, infofoleste-te de zece ori, ca un trabuc.
Nesperatul farmec al impartialitatii Desi Laura Codruta Kovesi are mai degraba gratia calului de lemn decit bizdicul Elenei din Troia, ciolanosul sau trup justitiar a bagat rica intre doi barbati de stat care, aburcati pe cocoase ideologice diferite, calareau cu seninatate, in desertul economiei de piata, aceeasi deselata camila a puterii.
Nutica Ferent participa in acest week-end cu diverse produse, la targul Piata Taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
La standul Nuticai Ferent din cadrul targului de la MTR gasiti cateva sortimente de cafea foarte buna: Cafea Guatemala Cafea Sumatra Cafea Ethiopia Cafea Papuan New Guinea Cafea Columbia Cafea Brazilia Santos Cafea Kenya AA Cafea Costa Rica Tarrazu dar si vinuri de la Putna Bolotesti, judetul Vrancea:
Nutica Ferent participa la Piata taraneasca, organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu diverse produse. "La standul meu puteti gasi:
google-analytics.com